Förstärkning kring avloppsrensning

Förstärkning kring avloppsrensning

Ökad efterfrågan på avloppsrensning

 takt med en ökad efterfrågan på våra spoltjänster för att rensa avlopp har vi anställt Henrik Lindgren. Henrik kommer senast från Höjdens brunnsborrning och är väl bekant med utrustningen som vi använder för att rensa avlopp och få ordning på eventuella stopp i avloppen, vasken eller toaletten. Henrik kommer främst att arbeta med våra spoltjänster och rensa avlopp med hjälp av hetvattenspolning som alla våra moderna spolbilar är utrustade med.

I samband med att vi rensar avloppet genomför vi även en filminspektion för att se att allt skräp spolats bort och att avloppsrören är rena och fina. På samma gång undersöker vi avloppsrörens status för att upptäcka eventuella fel som kan ha orsakat stoppet i avloppet så att detta kan åtgärdas för att slippa behöva rensa avloppet med korta intervall.

Henrik kommer också att arbeta med våra förebyggande åtgärder med bl.a. hetvattenspolning för att slippa hamna i tråkiga situationer med stopp i avloppet där akuta och ofta kostsamma åtgärder för att rensa avloppet är enda alternativet.

Vi är glada över att Henrik har börjat hos oss och vill hälsa honom varmt välkommen till oss på Höjdens Spol & Avloppsteknik.

Ps. På bilden syns Henrik med utrustning för filminspektion som alla våra bilar är utrustade.

Höjdens Spol & Avloppsteknik är ett etablerat och välrenommerat fullserviceföretag för allt inom avloppsunderhåll med säte i Karlstad. Med välutbildad och kvalificerad personal såväl som moderna spolbilar och utrustning erbjuder företaget ett totalkoncept kring förebyggande tjänster och akuta lägen. Kunderna är kvalitetsmedvetna villaägare, flerfamiljshus, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrier.