hetvattenspolning

Förebyggande rörspolning i Karlstad

Hetvattenspolning eller s.k. konceptspolning

Under veckan genomför Höjdens Spol & Avloppsteknik förebyggande rörspolning i form av hetvattenspolning eller s.k. konceptspolning för bostadsrättsföreningen på Murargatan i Karlstad. Underhållet omfattar hela husets avloppssystem med drygt 30-tal lägenheter, husets tvättstuga och andra utrymmen.

På bilden ovan syns Andreas som börjar spolningen i bottenplan med husets tvättstuga och utrymmen för att sedan arbeta sig uppåt och genomföra spolning i alla lägenheter. Avslutningsvis spolas huvudledningar och stammar ut till den kommunala anslutningen.

I samband med rörspolningen genomför vi en filminspektion för att säkerställa att rören är rena samt se över rörens kondition. Arbetet avslutas med en genomgång av utfört uppdrag och överlämning av dokumentation.

Höjdens Spol & Avloppsteknik är ett etablerat och välrenommerat fullserviceföretag för allt inom avloppsunderhåll med säte i Karlstad. Med välutbildad och kvalificerad personal såväl som moderna spolbilar och utrustning erbjuder företaget ett totalkoncept kring förebyggande tjänster och akuta lägen. Kunderna är kvalitetsmedvetna villaägare, flerfamiljshus, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrier.

konceptspolning
Konceptspolning på Murargatan i Karlstad.