spolbilar

Ökad efterfrågan på våra spoltjänster

Utökning med ytterligare spolbil

I takt med en ökad efterfrågan på kvalificerade spoltjänster för att förebygga stopp i avloppet, har vi på Höjdens Spol & Avloppsteknik utökat med ytterligare en spolbil.

Den ökade efterfrågan på spoltjänster handlar mest om att fler fastighetsägare ser fördelarna med förebyggande spolning av avlopp, avloppsrör och avloppstammar för att undvika akuta stopp i avloppet med svåra översvämningar som följd.

Översvämningarna kan i sin tur leda till vattenskador som förutom obehag kan bli långt mer kostsamma än att underhålla fastigheten med underhållsspolning med jämna mellanrum.

Den nya spolbilen är utrustad på samma sätt som våra andra spolbilar med utrustning för att ta hand om våra kunders avloppsunderhåll såsom hetvattenspolningrotskärningfräsningfilminspektionspolning av färskvattenbrunnarupptining av frusna ledningar och renovering av avloppsrör och stammar med rörinfodring/ relining.

Vi är naturligtvis glada och tacksamma över våra kunders ökade förtroende och ökade efterfrågan på spoltjänster som vi nu med glädje tillgodoser med en utökning av våra spolbilar.

Höjdens Spol & Avloppsteknik är ett etablerat och välrenommerat fullserviceföretag för allt inom avloppsunderhåll med säte i Karlstad. Med välutbildad och kvalificerad personal såväl som moderna spolbilar och utrustning erbjuder företaget ett totalkoncept kring förebyggande tjänster och akuta lägen. Kunderna är kvalitetsmedvetna villaägare, flerfamiljshus, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrier.