Om oss

Höjden spol

Jourverksamhet dygnet runt

Vi är alltid tillgängliga. Våra spolbilar är alltid beredda när din fastighet är i behov av förebyggande eller akut rensning.

Vi arbetar i huvudsak inom Värmlands område med förebyggande och akuta åtgärder och löser de flesta avloppsproblem som kan uppstå. Vi erbjuder snabb service och dygnet/året runt avloppsjour med relativt kort inställelsetid eftersom våra spolbilar utgår från Karlstad.

Totalkoncept- Förebyggande

Totalkonceptet omfattar allt från akuta insatser till förebyggande tjänster som planerad hetvattenspolning, kamerainspektion, rotskärning/fräsning till renovering av trasiga avlopp med relining.

Du får även en översikt av fastighetens spillvattensystem, samt en dokumentation på eventuella fel och brister inklusive kostnadsförslag på åtgärder.

Vi genomför även upptining av frusna ledningar.

Akut

När det är stopp i avloppet är det bråttom innan stoppet orsakar stora vattenskador och kostnader. Vi erbjuder snabb service och dygnet/året runt jour med kort inställelsetid.

Om oss Höjdens Spol och avloppsteknik

Hör av dig till oss!

Våra spolbilar är alltid beredda när din fastighet är i behov av förebyggande eller akut rensning. Vi erbjuder snabb service och dygnet/ året runt avloppsjour med relativt kort inställelsetid. Våra spolbilar utgår från Karlstad.

Våra kunder

Vi riktar oss till privata villaägare, fastighetsbolag och industrier i alla storlekar där vi utför alla typer av uppdrag inom avloppsunderhåll och akuta insatser. Varje fastighetstyp med ett avlopp är en potentiell kund till oss. Höjdens Spol & Avlopptekniks kunder är kvalitetsmedvetna och har höga krav på service. Kunderna ser fördelarna med att anlita ett fullserviceföretag som kan ombesörja allt som rör fastigheternas avlopp.

Vi hjälper dig

Hör av dig till oss!

info@hojdensspol.se
054-18 90 00
Pelletsgatan 4b, 652 21 Karlstad
Namn
Email
Phone
Meddelande

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Det har uppstått problem. Se över så att du fyllt i alla fält.