Finansiering

Finansiering Höjdens-spol-och-avloppsteknik

Finansiering med Wasa Kredit

I samarbete med Wasa Kredit kan vi nu erbjuda en flexibel finansiering, som visar vad månadskostnader blir för din investering i fastigheten.

Att finansiera en relining från oss innebär inte bara ett tryggt och säkert avloppssystem i många år framöver, det höjer även värdet på fastigheten.

Vi erbjuder dig ett smart sätt att dela upp din betalning. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad.

Finansiering

Boka en hetvattenspolning

Vi genomför förebyggande underhåll innan situationen blir akut och stora och dyra vattenskador kan uppstå. Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Möjligheter med våra finansieringslösningar

Våra erfarna tekniker tar fram en komplett reliningslösning tillsammans med dig som är anpassad för just din fastighet.

Från din första kontakt med oss tills avslutat arbete, har du kontakt med samma person som löpande informerar dig om status på projektet. Med de garantier vi erbjuder på installerat material, borgar vi för att du för en trygghet i många år framöver.

Med ett högre värde på fastigheten som relining innebär, öppnar sig möjligheter att eventuellt höja befintliga huslån hos din bank. Under tiden du förhandlar med din bank har vi tillsammans med Wasa Kredit tagit fram ett transportlån.

Transportlånet används fram till du har fått en ny värdering och därmed kan höja ditt befintliga lån. För närvarande gäller finansiering endast privatpersoner.

Dela upp din betalning med Wasa Kredit

Så här funkar det

Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi dig ett smart sätt att dela upp din betalning. Istället för att betala allt på en gång betalar du ett mindre belopp varje månad. 

Grundkrav för att ansöka

  • Du har ett giltigt Mobilt BankID
  • Du är minst tjugo år
  • Du har inga betalningsanmärkningar
  • Du har varit folkbokförd i Sverige i minst 3 år
  • Du har stadigvarande inkomst av tjänst eller pension

Vi hjälper dig

Hör av dig till oss!

info@hojdensspol.se
054-18 90 00
Pelletsgatan 4b, 652 21 Karlstad
Namn
Email
Phone
Meddelande

Tack för ditt meddelande! Vi återkommer till dig så snart vi kan.
Det har uppstått problem. Se över så att du fyllt i alla fält.