rörinfodrare

Vi söker erfaren rörinfodrare

Vill du anta spännande utmaningar och representera ett företag med stora möjligheter? Vi söker nu en erfaren, självgående rörinfodrare & reliningstekniker till oss på Höjdens Spol & Avloppsteknik. Vi söker dig som är fullärd, arbetar självständigt, gillar att planera din tid och vara ute på fältet så mycket som möjligt.

Vi använder oss av rörinfodring med strumpa och sacpipe metoden (Sacpro AB). Vi ser gärna att du är väl bekant med metoden och har genomfört rörinfodringsuppdrag tidigare med sacpipe metoden.

Du kommer att arbeta i en spännande organisation med siktet inställt på att bli en ledande leverantör inom vårt geografiska område Karlstad med omnejd. Det här är jobbet för dig som vill vara med på en spännande resa inom avloppsrenoveringar och avloppsspolning!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med rörinfodring vilket innebär renovering av rörledningar och avloppssystem. Istället för att byta ut stammen så infodras det nya ledningar i redan befintliga. Du kommer arbeta självständigt men också tillsammans med andra beroende på projektets storlek.

Arbetstiden är 7-16 på plats.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Som person är du i princip fullärd, erfaren, självgående, driven och får saker att hända. Du har någon form av hantverksbakgrund och/eller är mycket händig. Datorkunskaper och flytande svenska i tal och skrift ser vi som en förutsättning. För tjänsten krävs B-körkort.

Information och kontakt

Mer information om tjänsten eller ansökan kontakta Thomas Didriksson vardagar mellan 07.00-16.00 på 070-1914228 eller thomas.didriksson@hojdensspol.se

Välkommen med din ansökan!