Vi bygger nytt spoltjänster i Karlstad

Vi bygger nytt- för ökat behov av våra spoltjänster

Med stor efterfrågan på våra spoltjänster, tar vi nästa steg- sätter spaden i marken för att bygga en ny fastighet helt anpassat för våra spoltjänster. Allt för att kunna hjälpa våra kunder med förebyggande spoltjänster och jour verksamhet.

Vi har tidigare delat lokal med Höjdens, men nu tar vi alltså steget och bygger en egen fastighet helt anpassat efter våra kunders ökade efterfrågan och behov. Fastigheten ligger granne med Höjdens i Karlstad.

Det kommer att bli en helt anpassad fastighet med modern utrustningen för att vi skall kunna genomföra våra spoltjänster så effektivt som möjligt. Fastigheten kommer att vara klar för inflyttning under nästa år (2020).

Generellt sett handlar det om två scenarion när vi hjälper våra kunder med deras fastigheters avlopp, avloppsrör och rörstammar.

  • Förebyggande underhåll för att undvika akuta lägen med svåra översvämningar som följd.
  • Akuta lägen när olyckan väl är framme och kunderna redan har fått stopp i avloppet.
Vi bygger nytt spoltjänster i Karlstad
Fastigheten är klar för inflyttning nästa år (2020).

Förebyggande underhåll för att undvika akuta lägen.

Den handlar främst om att fler och fler fastighetsägare ser fördelarna med förebyggande spolning av avlopp, avloppsrör och avloppstammar. Genom att förebygga kan man undvika akuta stopp i avloppet med svåra översvämningar som följd. 

Översvämningarna kan i sin tur leda till vattenskador, som förutom obehag kan bli långt mer kostsamma än att underhålla fastigheten med jämna mellanrum.

Många fastigheter är dessutom gamla och har gamla och utnötta rörstammar där relining av rörstammarna kan vara ett kostnadseffektivt och effektivt alternativ till stambyte. Stambyten är oftast en relativt stor insats som kostar mycket pengar och kan dessutom ta lång tid vilket hyresgästerna i en fastighet oftast ogillar.

Att ” bila” bort gamla rörstammar skapar oftast en högljudd och dammig miljö och tar dessutom relativt lång tid att genomföra. Med relining undviker man allt detta obehag.

Detta hjälper vi våra kunder med när det gäller förebyggande åtgärder;

Akuta lägen när olyckan är framme.

När läget är akut så gäller det att handla snabbt.

Då är det bara att ringa vår avlopps- och rörjour på 070-191 42 28. Vi kommer skyndsamt ut till platsen för att lösa situationen så fort som möjligt. Vår rörjour når du dygnets alla timmar, året runt.

Vi är naturligtvis glada och tacksamma över våra kunders ökade förtroende och efterfrågan på våra spoltjänster. Genom vår satsning får vi större möjligheter att möta våra kunders ökade efterfrågan och det ser vi fram emot.

Kontakta oss gärna för dialog om hur vi kan genomföra förebyggande underhåll på din fastighet.

Höjdens Spol & Avloppsteknik är ett etablerat och välrenommerat fullserviceföretag för allt inom avloppsunderhåll med säte i Karlstad. Med välutbildad och kvalificerad personal såväl som moderna spolbilar och utrustning erbjuder företaget ett totalkoncept kring förebyggande spol- och avloppstjänster och även akuta lägen med rör- och avlopssjour. Kunderna är kvalitetsmedvetna villaägare, flerfamiljshus, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och industrier.