Rörinspektion

Rörinspektion – 100% rabatt

Kampanj för privata villaägare:

Vi bjuder på en rörinspektion i samband med underhållsspolning.

Återkommande problem med avloppet? Då är det dags för en rörinspektion.

Står du där med stopp i avloppet igen? Har du försökt med alla hemmasnickrade huskurer som bikarbonat, vinäger och kokhett vatten utan framgång? Med regelbundna rörinspektioner slipper du ställas inför detta jobbiga scenario.

På grund av detta har vi tagit fram en kampanj för privata villaägare där vi i samband med underhållsspolning bjuder på en rörinspektion av rören för dagvattnet eller själva avloppet. Erbjudandet gäller privata villor. Kontakta oss i dag för att ta del av erbjudandet. (Kampanjen gäller till 2020-02-29)

När ska man göra en rörinspektion?

Rörinspektioner bör göras regelbundet, ungefär vart femte år. Men det bör även göras om du har upprepande problem i ditt avlopp, vid potentiella fel i rören där sprickor lätt uppstår när det skiftar årstid, om du ska bygga om eller renovera fastigheten. Dessutom bör det göras vid en slutbesiktning när du ska sälja din bostad.

Hur uppstår stopp i avlopp?

Det finns många anledningar till att stopp i avlopp uppstår. Det dagliga användandet gör så klart sitt till, fel föremål som spolas ned, matos och fett bildas i köksstammarna och skapar beläggningar. Rörbrott, rötter och temperaturskiftningar är några av sakerna som också påverkar ett eventuellt stopp. Genom att göra en rörinspektion får du en grundlig koll på hur ditt avlopp ser ut och vilka problem som behöver åtgärdas, på både kort och lång sikt. Kontakta oss så berättar vi mer.

Hur går en rörinspektion till?

Efter att vi tillsammans bokat en tid börjar vi alltid med en underhållsspolning för att rensa bort smuts och fria sikten. Efter det går vi in med belyst, högteknologisk kamera som ser sådant det mänskliga ögat inte kan se. Med den får vi reda på ditt avlopps allmänna status och vad som behövs göras.

När rörinspektionen är färdig får du dokumentation av eventuella fel och brister. Detta är till för att du ska ha bra koll och även kunna planera för eventuella reparationer i tid innan det blir värre. I samband med överlämningen av dokumentationen får du även ett kostnadsförslag på åtgärder utifrån vad vi hittade på det vi filmade.

Ibland behöver inte åtgärderna vara så omfattande utan det kanske räcker med en simpel rotfräsning eller rotskärning för att få bukt med problemet (Om rötter har trängt in i rörskarvarna).

Förebyggande arbete

Som vi så ofta pratar om på Höjdens Spol & Avloppsteknik så är det förebyggande jobbet viktigt. Det är tråkigt men visst är det skönare att betala en mindre kostnad då och då än att behöva fläska ut med en ganska rejäl summa när olyckan väl är framme. Att få totalt stopp i avloppet är både en stressande situation och faktiskt ganska otrevligt. Då är det tryggare, och för den delen billigare, att genomföra regelbundna rörinspektioner.

Fortfarande inte övertygad?

Passa på att utnyttja kampanjtillfället ”Rörinspektion – 100% rabatt i samband med underhållsspolning”. Kontakta oss för mer information eller bokning!

OBS! Kampanjen: ”Rörinspektion – 100% rabatt i samband med underhållsspolning” gäller fram till 2020-02-29