sacpipe auktoriserad installator

SACPIPE auktoriserad installatör

Vi är auktoriserad Installatör av Sacpipe Connection System för relining

Höjdens Spol & Avloppsteknik är nu auktoriserad installatör av Sacpipe Connection System för s.k rörinfodring/relining.

Som auktoriserad installatör använder vi material som är identifierade, testade samt har en spårbarhet. Detta för att klara av alla krav som marknaden kräver på täthet, slitage och säkerhet.

Sacpipe Connection System är systemet som tillsammans med en auktoriserad installatör såsom vi på Höjdens Spol & Avloppsteknik, återställer avloppsstammarnas funktion genom relining utan traditionella kostsamma stambyten.

Som auktoriserad installatör kvalitetssäkrar vi våra installationer:

  • Vi installerar hela Sacpipe Connection System och dess godkända komponenter.
  • Som auktoriserad installatör installerar vi enligt installationsbeskrivningen för Sacpipe Connection System.
  • Alla som installerar hos oss samt beslutsfattare har genomgått Sacpros utbildningen steg 1 och platschef, kvalitetsansvarig alternativet projektledare har genomgått utbildningen för steg 2.
  • Vi följer AB04 och ABT06 samt levererar tydliga och fullständiga offerter, kontrakt och dokumentation.
  • Höjdens Spol & Avloppssystem är medlem i BRiF.
  • VI arbetar hårt för att utföra riktigt bra jobb, så att våra kunder blir nöjda med vår insats.

Vi renoverar dina avloppsstammar med relining

Är dina avloppsstammar i fastigheten föråldrade eller har du ofta problem med stopp i avloppet? Som auktoriserad installatör av Sacpipe Connection System, berättar vi hur vi kan återställa dina stammars funktion utan kostsamma stambyten. Kontakta oss för dialog och kostnadsförslag!

Sacpipe Connection System:

Sacpipe Connection System återställer stammens funktion näst intill oavsett hur dåligt skick det är på rören. Det spelar ingen roll om det är hål, sprickor, skarvförskjutningar etc. Det blir ett sjävbärande rör med förutbestämd godstjocklek, en slät yta och hållbart motsvarande ett nytt PP-rör. Rörsystemet blir helt fritt från skarvar – från början till slut, via alla förgreningar – oavsett hur lång sträckan är. I vårt system ingår grenrör, sömlösa flexibla foder och epoxi, som är väl dokumenterat och testat så kunden vet att de alltid får bästa kvalité på sina nya rör. 

Se hela listan av auktoriserade installatörer

Källa: Sacpro