Relining före och efter

Den stora anledningen till att använda sig av relining för att laga avloppsstammar och avloppsrör är att slippa bila upp golv och väggar för att byta ut de aktuella rören. Det medför ett mycket större jobb och blir därför avsevärt dyrare, många dagars störande buller och mycket damm som stör de inneboende.

Relining uppdraget

I det här aktuella fallet, var rören trasiga i bottenplattan, med en gjuten betongtrapp på insidan och utsidan, vilket skulle innebära ett omfattande bilarbete. Istället för att bila upp betonggolvet i själva plattan, samt riva trappan innanför och utanför huset kunde vi laga de trasiga avloppsstammarna med relining.

Rören före relining

På den här filmen ser du hur röret ser ut innan relining åtgärder.

Rören efter relining

Här ser du hur rören ser ut efter relining arbetet.

Såhär går det till när vi relinar trasiga rör

Kunden upplever ofta stopp i avloppet och kontaktar oss för åtgärder.

Den första åtgärden blir att rensa och spolar ent rören för att kunna gå in med kameran och filma. Med kameran och filmen ser vi statusen på rören, vad som orsakar stoppen, hur omfattande den aktuella skadan är och vart på rören skadorna finns.

Vi tar därefter fram ett kostnadsförslag för lagning med relining (rörinfodring). I de allra flesta fall går det att åtgärda med vår metod för relining och är avsevärt mycket för plånboken. Kunden slipper dessutom allt buller och damm som uppstår vid bilning av betongplattor, golv och väggar.

Får du ofta stopp i avloppet? Då är det dags att besikta dina rör genom filmning.

Boka en spolning och filmning här!