Förstärkning till Höjdens

Administrations- och ekonomiansvarig

Stefan Andersson ansluter nu till Höjdens för att ansvara över administrationen och ekonomin för koncernens olika bolag. Stefan har tagit över efter Birgitta Uhlin som hade motsvarande roll tidigare och varit med på Höjden från starten.

– Birgitta har gjort ett fantastiskt jobb så det blir en extra stor roll att axla, men det skall bli kul, säger Stefan.

Stefan har varit med förut och var tidigare anställd på Höjdens under många år som marknadsansvarig och platschef i Torsby. När Brainheart köpte Höjdens Energi, värmepumpscenter och Höjdens brunnsborrning följde han med över till Värmepumpscenter.

Under tiden på Värmepumpscenter var Stefan utlånad till ett bolag i Mora som ingick i Brainheart koncernen.

– Tiden i Mora var riktigt kul, men nu känns det kul att vara tillbaka och få jobba med Per igen. Jag trivs att jobba i en mindre verksamhet med närheten till ägaren, personal, kunder, samarbetspartners och allt annat. I den större verksamheten kan det bli betydligt mer byråkratiskt kan jag tycka.

Holdingbolaget och Höjdens Spol & Avloppsteknik blev kvar i Pers ägor efter uppköpet för ca fyra år sedan. Så fram till juli i år var Stefan anställd i Värmepumpscenter och sedan dess tillbaka till Höjdens Holding, där allting startade.

– Det känns riktigt bra, säger Stefan.

Stefan är anställd av Höjdens Holding och arbetar med bolagen Höjdens Holding, Höjdens Brunnsborrning och Höjdens Spol & Avloppsteknik. Från Holding bolaget sköter han också om administrationen och ekonomin för koncernens fastigheter.

– Eftersom jag bor i Torsby så utgår jag därifrån med ett eget kontor och arbetar även några dagar i Karlstad varje vecka. Allt är ju molnbaserat idag så man behöver ju inte sitta fysiskt på plats för att kunna göra jobbet, utan det går att göra oberoende av plats.

– Det som är extra roligt framöver är att vi startar upp Höjdens Brunnsborrning (Brainheart har släppt namnet) igen och börjar jobba med Bosch värmepumpar. Borsch äger IVT och det är i stort sett samma pumpar fast under ett annat varumärke dvs Bosch eget. Eftersom vi har jobbat med IVT i många år, så kan vi produkterna och branschen.

Kontakta gärna Stefan direkt via e-mail.